Каталог за мебели | Обзавеждане

Topmebel.eu – производители и магазини за мебели

electroinstalacii

Всяка година, в световен мащаб, производителите на освежители за въздух бележат значителни печалби, което несъмнено доказва, че много хора са загрижени за това каква е миризмата в домовете им. Понякога дребните проблеми в електрическата мрежа, например при смяна на нагорели проводници и кабели, могат да предизвикат наистина ужасни миризми.
Миризмата на изгаряло може да бъде признак от прегряване на уреди или други електрически проблеми, които трябва да бъдат проверени веднага за безопасност.
Дори и да сте проветрили добре, често това не е достатъчно, затова има начини, чрез които може да върнете отново приятния аромат в дома си.
Първата стъпка е да изхвърлите или изнесете навън изгорелия уред. За да минимизирате неприятната миризма, можете да пръснете няколко капки ароматизатор или да… Има още

Бърза изработка и монтаж на метални врати, ниски цени

metalni-ogradiМакси Стил има богат опит в производството и монтажа качествени метални врати и изделия отковано желязо.  Нашите метални изделия Ви предлагат както декоративни решения, така и сигурност за Вашият имот или търговски обект. При избора на метални врати, решетки или метални огради всеки клиент може да зададе индивидуални размери, форми и цветове, което придава уникален вид на металното изделие. При нас ще получите не само качествен продукт, но и съвет при избора на материала, конструкцията и решетките. В зависимост от това, ние ще направим подходящите механизми на окачване, свързване и заключване. Нашите заварки са направени изключително прецизно от майстори с опит и рутина в бранша.

Макси Стил предлага… Има още

stairs-woodДейността на Ателие Алекс е свързана с изработка на екстериорни, интериорни стълби или дървени стълби. Натрупаният през годините практически опит ни помага да създадем множество качествени и уникални произведения от метал, ковано желязо, екзотична дървесина. В нашите проекти успешно комбинираме дърво и метал, метал и стъкло. Смело експериментираме с конкретни идеи на свои клиенти.

Стълби, изработени от дърво и метал
Комбинирани стълби, изработени от метал и дърво – звучи съвременно, екзотично и модерно. Всички стълби, които са изработени от дърво и метал, са комбинaция от естествени материали и представляват високотехнологични решения. Дървената стълба на метална рамка осигурявадостатъчна надеждност и функционалност. Стълбата, изработена от метал и дърво изглежда страхотно в комбинация с всеки интериор. Дървената стълба на метална рамка е непреходна във… Има още

photoКоличеството консумирана електроенергия в едно домакинство е показател за цивилизован начин на живот. Използването на огромен брой домакински електроуреди е сериозна заявка към фирмите, които ще се ангажират с проектиране и изграждане на надеждни електроинсталации.

Професионално свършената работа по проектиране, изграждане и полагане на електрическите кабели е ключа към качествената и надеждна експлоатация на домакинските електроуреди и осветителни тела във всеки дом.

При избора на типа кабел за електрозахранване трябва да се отчете и мястото на неговото полагане. При полагане на кабел в земята, с висока степен на влажност и в условия на високо ниво на подпочвени води, задължително се пристъпва към направата на допълнителна изолация.

Когато се планира използването на голям брой електрически уреди с висока мощност, е важно… Има още

47„Сираков и Сие” СД проектира и изработва разнообразни модели холни гарнитури, можем да работим и по идея на клиента. Диваните могат да бъдат ъглови разтегателни, двуместни или триместни дивани, в комбинация с разтегателни или обикновени фотьойли и табуретки. Механизмите, с които работим са най- доброто на пазара. Благодарение на опита, който имаме, ние ще проектираме и изработим оптималния вариант на холна гарнитура за Вашето пространство. Нашата мека мебел е не само мека, но и удобна! Разполагаме с богата гама от десени, декоративен текстил и кожа, като особено атрактивни са комбинациите между тях. Дамаските за холните гарнитури се допълват непрекъснато, което гарантира богат избор.

Фирма „Сираков и Сие”

Производствена база

с. Бързия, тел. 09523 2606, 088 8796… Има още

IMG_7237-DEKINGКаквито и нови мебели да предлага съвременния пазар, любовта на човека към екзотичната дървесина си остава. Екзотичните мебели си имат своите предимства. Успяват да ни заредят с топлина и да радват окото с природната си красота. Някой ден учените ще разкрият защо дървото влияе така благотворно на човека, но днес със сигурност знаем едно – в дом, който присъства дървесната екзотика на тиковото дърво, се живее леко и приятно.

Ако сте решили да освежите вашия дом или офис, най-доброто решение със сигурност ще са мебелите от тиково дърво. Независимо каква е обстановката в помещението, тиковото дърво успява да влезе в хармония с всички идейни концепции, заложени в декора. Мебелите от тикова дървесина са в състояние да създадат една изключително елегантна и изискана визия… Има още