Каталог за мебели | Обзавеждане

Topmebel.eu – производители и магазини за мебели

Малко неща могат да ни накарат да се почувстваме толкова добре, колкото добрият сън през нощта. Това бива осъзнато от всеки, който се лишава от добрия сън, заради неудобството на неговия матрак.

Ако сте чували за мемори пяната, може би се чудите какви пък качества притежава тя, че да може да подобри съня ви? Някои хора не престават да я хвалят, а други не са чак толкова ентусиазирани. Дори са скептично настроени.

Най-добрият начин да обясним защо хората „докоснали” се до матраци с мемори пяна са толкова въодушевени и доволни е като ви обясним какво всъщност представлява самата мемори пяна.

Първоначално, тя е проектирана през 1960-та година за НАСА, за самолетни седалки. Тя е била направена от високоеластично вещество. Едновременно… Има още

electroinstalacii

Всяка година, в световен мащаб, производителите на освежители за въздух бележат значителни печалби, което несъмнено доказва, че много хора са загрижени за това каква е миризмата в домовете им. Понякога дребните проблеми в електрическата мрежа, например при смяна на нагорели проводници и кабели, могат да предизвикат наистина ужасни миризми.
Миризмата на изгаряло може да бъде признак от прегряване на уреди или други електрически проблеми, които трябва да бъдат проверени веднага за безопасност.
Дори и да сте проветрили добре, често това не е достатъчно, затова има начини, чрез които може да върнете отново приятния аромат в дома си.
Първата стъпка е да изхвърлите или изнесете навън изгорелия уред. За да минимизирате неприятната миризма, можете да пръснете няколко капки ароматизатор или да… Има още

Бърза изработка и монтаж на метални врати, ниски цени

metalni-ogradiМакси Стил има богат опит в производството и монтажа качествени метални врати и изделия отковано желязо.  Нашите метални изделия Ви предлагат както декоративни решения, така и сигурност за Вашият имот или търговски обект. При избора на метални врати, решетки или метални огради всеки клиент може да зададе индивидуални размери, форми и цветове, което придава уникален вид на металното изделие. При нас ще получите не само качествен продукт, но и съвет при избора на материала, конструкцията и решетките. В зависимост от това, ние ще направим подходящите механизми на окачване, свързване и заключване. Нашите заварки са направени изключително прецизно от майстори с опит и рутина… Има още

stairs-woodДейността на Ателие Алекс е свързана с изработка на екстериорни, интериорни стълби или дървени стълби. Натрупаният през годините практически опит ни помага да създадем множество качествени и уникални произведения от метал, ковано желязо, екзотична дървесина. В нашите проекти успешно комбинираме дърво и метал, метал и стъкло. Смело експериментираме с конкретни идеи на свои клиенти.

Стълби, изработени от дърво и метал
Комбинирани стълби, изработени от метал и дърво – звучи съвременно, екзотично и модерно. Всички стълби, които са изработени от дърво и метал, са комбинaция от естествени материали и представляват високотехнологични решения. Дървената стълба на метална рамка осигурявадостатъчна надеждност и функционалност. Стълбата, изработена от метал и дърво изглежда страхотно в комбинация с… Има още

photoКоличеството консумирана електроенергия в едно домакинство е показател за цивилизован начин на живот. Използването на огромен брой домакински електроуреди е сериозна заявка към фирмите, които ще се ангажират с проектиране и изграждане на надеждни електроинсталации.

Професионално свършената работа по проектиране, изграждане и полагане на електрическите кабели е ключа към качествената и надеждна експлоатация на домакинските електроуреди и осветителни тела във всеки дом.

При избора на типа кабел за електрозахранване трябва да се отчете и мястото на неговото полагане. При полагане на кабел в земята, с висока степен на влажност и в условия на високо ниво на подпочвени води, задължително се пристъпва към направата на допълнителна изолация.

Когато се планира използването на голям брой електрически уреди с висока мощност,… Има още

47„Сираков и Сие” СД проектира и изработва разнообразни модели холни гарнитури, можем да работим и по идея на клиента. Диваните могат да бъдат ъглови разтегателни, двуместни или триместни дивани, в комбинация с разтегателни или обикновени фотьойли и табуретки. Механизмите, с които работим са най- доброто на пазара. Благодарение на опита, който имаме, ние ще проектираме и изработим оптималния вариант на холна гарнитура за Вашето пространство. Нашата мека мебел е не само мека, но и удобна! Разполагаме с богата гама от десени, декоративен текстил и кожа, като особено атрактивни са комбинациите между тях. Дамаските за холните гарнитури се допълват непрекъснато, което гарантира богат избор.… Има още

IMG_7237-DEKINGКаквито и нови мебели да предлага съвременния пазар, любовта на човека към екзотичната дървесина си остава. Екзотичните мебели си имат своите предимства. Успяват да ни заредят с топлина и да радват окото с природната си красота. Някой ден учените ще разкрият защо дървото влияе така благотворно на човека, но днес със сигурност знаем едно – в дом, който присъства дървесната екзотика на тиковото дърво, се живее леко и приятно.

Ако сте решили да освежите вашия дом или офис, най-доброто решение със сигурност ще са мебелите от тиково дърво. Независимо каква е обстановката в помещението, тиковото дърво успява да влезе в хармония с всички идейни концепции, заложени в декора. Мебелите от тикова дървесина са в състояние… Има още